Vandaag van start met de Fab Academy 2015Starting the Fab Academy 2015 today

Gaaf! Vandaag start de Fab Academy 2015. Ik sta op het punt om naar de Waag te vertrekken waar we de lectures gaan volgen. Ik heb er super veel zin in!

De FabAcademy draait om fablabs en alles wat je moet weten om zelf dingen te maken in een fablab. Dat gaat dus over 3D printen, lasersnijden, 3D modelleren, electronica bouwen etc.

Op mijn blog ga ik proberen zo veel mogelijk te posten over wat ik allemaal doe de komende 5 maanden tijdens deze opleiding. Heb jij gave idee├źn of tips voor me? Dan hoop ik van je te horen.Cool! The Fab Academy 2015 is starting today. I am on my way to the Waag in Amsterdam where we will follow the lectures. Psyched!

The FabAcademy is about fablabs and everything you need to know in order to make things yourself in a fablab. That means 3D printing, laser cutting, 3D modelling, building electronics, prototyping etc.

I will report here on my blog about my fablab adventures these coming 5 months while I go through this course. If you have great ideas or tips for me, I’d love to hear from you.