Over mijAbout me

Mijn naam is Casper Koomen. Ik help ondernemers, innovators, intrapreneurs en changemakers met het bedenken van krachtige ideeën. Ik ben design thinker, brainstormer, visualiser, maker, ontwerper, initiator.

Krachtige ideeën zijn mijn passie. Ik geloof er in dat als iemand iets doet wat uit het hart komt en als dat in een goede vorm wordt gegoten dat zoiets dan ongelofelijk krachtig, aantrekkelijk en mogelijk wordt. Dus vraag jezelf niet af wat kan, maar begin bij waar jij van droomt.

Mijn missie is om de wereld te laten glanzen. Ik geloof namelijk dat de menselijke wil en verbeeldingskracht onbegrensd is en dat wij de mogelijkheid (plicht?) hebben om daar iets heel moois mee te doen. Samen zijn mensen in staat tot ongelofelijk inspirerende prestaties. Door verbeelding en technologie zijn wij in staat om een mooie wereld te creëren met oplossingen, ideeën, ervaringen, producten en diensten die het leven van ons allemaal mooier, beter, gezonder, interessanter, aantrekkelijker, gebalanseerder en duurzamer maken.

De wereld glanst als mensen in positieve zin geraakt worden door hun omgeving, de mensen om hun heen en de dingen die zij gebruiken.

Ik leid, inspireer en stimuleer mensen tot nieuwe business ideeën en business modellen met Combustic. Ik ben initiator van Apps For The Planet (het wordt tijd voor een nieuwe editie – wie doet mee?). Ik ben actief (eerst als co-organizer, nu iets meer op de achtergrond) binnen Sensemakers Amsterdam (Internet of Things). Ik ben fervent aanhanger van Appsterdam.

Mijn element is het moment waarop nieuwe mogelijkheden gezocht worden om iets te creëren wat er tot nu toe niet was. Als er ideeën bedacht moeten worden die verrassen en die mensen inspireren, ontroeren of krachtig maken. Ik ben als een verkenner die de wereld afreist op zoek naar nieuwe inzichten en invalshoeken en die ideeën voor de toekomst schets. Ik krijg onnoemelijk veel energie van brainstormen en van het aanjagen van mensen waar ik mee of voor werk.

Deze blog is een persoonlijk blog. Ik gebruik het als een canvas om flarden van ideeën kwijt te kunnen, te delen waar ik mee bezig ben en om inspiraties die ik tegenkom te verspreiden.

Ik doe dat omdat ik er in geloof dat het mogelijk is om een wereld te creëren die ruimte biedt voor ons allemaal om vrij, gelukkig en krachtig te zijn.

Ogen open, kijk vooruit, lach,

CasperHi, I help entrepreneurs, innovators and changemakersto develop strong ideas and to do what is in their hearts.